SAM SERVEERT

Gepassioneerd voedselredster

Vanuit een groot hart voor Moeder Aarde, onze natuur en gezonde voeding begon ik 2 jaar terug te experimenteren om lekkers te creëren met biologisch fruit en groenten niet (meer) geschikt geacht voor verkoop of waar er een overschot van was. Het bleek het begin te zijn van een heel boeiende reis en onderneming.

Samserveert
 • Pure ambachtelijke creaties

  Brugse sociaal-circulaire onderneming.

  Circulair omdat ik enerzijds onbespoten seizoensovervloed ga jutten / wildplukken, maar ook fruit en groenten red ‘met een hoek af’ van biologische oorsprong bij lokale bioboeren en in supermarkten, biowinkels. Ik verwerk deze en upcycle ze tot (h)eerlijke vitaminerijke en gezonde, vegan fruitknabbels met verborgen groenten in. Deze laten de pure essentie van de geredde vruchten als een harmonieuze smaaksensatie achter op ieders’ smaakpapillen.

 • Samenwerken met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt

  Sociaal

  Mijn onderneming is ook sociaal. Enerzijds omdat ik voor het wassen en versnijden onder andere samenwerk met mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt (gevangeniswezen, voorzieningen voor mensen met beperkingen, …).
  Anderzijds komt een deel van het bedrag dat de eindconsument voor m’n creaties betaalt in een solidariteitspotje terecht dat volgens het Robin Hood principe dient om porties te voorzien voor mensen in de armoede zodat ook zij toegang krijgen tot gezonde knabbels.

  Sam Serveert

The great taste of foodwaste

Ontdek alle lekkernijen

Dat je op deze pagina terecht bent gekomen, vertelt mij dat jij van (h)eerlijke voeding houdt en dus ook van straffeloos gezond snoepen.

Webwinkel
Beoordelingen

Wat klanten zeggen over Sam Serveert

Ontdek wat anderen te zeggen hebben over hun geweldige ervaringen met mijn producten.
Lees nu de recensies!

  Wat een lekkere knabbels! Ze zijn niet alleen lekker, ze ogen ook mooi wat fijn is om eens cadeau te doen. De granola, fruitknabbels, orangina met de chocolade erbij zijn zot lekker, echt fijn om deze lekkernijen in te zetten voor een namiddagje me-time zonder schuldgevoel te hebben. Zo blij dat ik deze lekkernijen mocht ontdekken.

  Darlene

  Stuk voor stuk adembenemend. Met de hand gemaakt. Sterretjes, echte top.
  Ronduit heerlijk, verrukkelijk en eerlijk. Rechtuit uit het hart, terug naar de basis.
  Benedicte

  Benedicte

  De kindjes zijn heeeelemaal fan van de frambozenchips! Ze hebben ze ook meteen voor de eerste schooldag in hun 'koekendoosje' gestoken!

  Saar

Toon meer reviews